HT-logo-Horisontal-Red

HealthTextiles med i Connects Språngbräda

HealthTextiles är mycket glada att vara med Connect Uppsalas Språngbräda!

"Connect är en ideell organisation som matchar entreprenörer med kompetens och kapital från näringslivet. Därigenom förkortar vi deras väg till verkliga och varaktiga resultat. Vi skapar tillväxt. Syftet är att stimulera utveckling av tillväxtföretag och därigenom öka antalet arbetstillfällen i Sverige. Vi finansieras huvudsakligen av näringslivet. Våra medlemmar engagerar sig i verksamheten igenom att bidra med kompetens och expertis

Här kommer fem bra egenskaper för ett bolag till Språngbrädan:

  • Hög tillväxtpotential
  • Driven entreprenör
  • Genomarbetad affärsplan
  • Hög tillväxtvilja
  • Hög unikitet "


Läs mer om Connect Uppsala:
Connect Uppsala
Språngbrädan

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter